Parlen de nosaltres

Aquí podeu veure opinions reals de clients que han aconseguit augmentar les seves vendes i arribar a més clients potencials amb les nostres estratègies d’adquisició de leads, bases de dades i serveis de compra o lloguer de bases de dades.

Com a líders en captura de dades, les nostres tècniques de màrqueting digital personalitzades han permès a nombroses empreses optimitzar les seves campanyes i maximitzar el retorn de la inversió.

A més, pots llegir el que diversos mitjans de comunicació importants han escrit sobre nosaltres, destacant els nostres valors, el compromís amb l’excel·lència i la dedicació del nostre equip. La nostra reputació com a agència de màrqueting digital innovadora i eficaç és reconeguda al sector, cosa que ens converteix en el soci ideal per portar el teu negoci al següent nivell.

“El compromís que CoRegistros ha demostrat amb nosaltres ha estat clau per generar un clima de confiança i per continuar apostant pels seus serveis a llarg termini. Gràcies al seguiment i optimització diari de les nostres campanyes, estem aconseguint un alt índex de confirmació”.
 
Inés Ures
Gestor CRM d’Atrápalo
Fa més de 2 anys que treballo amb CoRegistros en campanyes per a Uvinum d’adquisició de bbdd o venda directa. El seu màxim responsable Xavier Carreras, molt conegut en el sector, és molt flexible en les oportunitats de col·laboració i sap adaptar-se al ROI dels clients”.
 
Nico Bour

CEO i cofundador d’Uvinum

La premsa parla de nosaltres

Entrevista amb el Co-CEO de CoRegistros sobre la publicitat a Tik Tok


Escuchar entrevista

Així és a l’empresa espanyola
com el millor per treballar

Llegeix l’article

Posa en marxa la teva “puesta en marxa” a la xarxa
Llegeix l’article

Pon a punt tu ‘start up’ en la red

CoRegistros els mestres del concurs ‘On line’

Llegeix l’article

Així serà el treball en el futur a les empreses
CoRegistros participa a l’Acadèmia d’Informàtica de Barcelona Activa

Llegir articles

Que l’espectador torni al cinema

logo europa press

CoRegistros participa a l’Acadèmia d’Informàtica de Barcelona Activa
Llegeix l’article

Maximitza els teus resultats amb clients potencials qualificats i una estratègia personalitzada

Escull la teva llengua