Política de privacitat

CoRegistros és una empresa especialitzada en màrqueting digital, amb experiència en la generació i captació de leads. Ajudem les empreses a despeguis generant una base de dades de clients potencials. Assessorem els nostres clients en l’obtenció de noves bases de dades; generant, llogant o comprant bases de dades d’individus.

  • Responsables A continuació s’identifica el Responsable del tractament de les dades recollides a través d’aquest Lloc Web: 

    COREGISTROS, SLU (d’ara endavant “COREGISTROS“). CIF: B-65146078 Carrer París, 186, 08036 – Barcelona, Espanya. +34 93 611 21 73 info@coregistros.comInscrit al Registre Mercantil de Barcelona, volum 41.466, foli 189, fulla 385922 entrada 1. COREGISTROS ha nomenat un Delegat de Protecció de Dades (DPD), les dades de contacte del qual són: dpo@coregistros.com; COREGISTROS (a l’atenció del DPD), Carrer París, 186, 08036 – Barcelona.

  • Finalitat
      • Atendre les sol·licituds d’informació i/o preguntes realitzades per l’usuari. Les dades tractades per a aquesta finalitat es conservaran durant els períodes de temps legalment establerts.

      • Informar l’usuari, incloent-hi electrònicament, sobre els productes, serveis i novetats de COREGISTROS. Les dades tractades per a aquesta finalitat es conservaran fins que l’usuari retiri el seu consentiment.

      • En cas de sol·licitar qualsevol de les ofertes de treball publicades en aquest Lloc Web, les dades proporcionades per l’usuari es tractaran per atendre la seva sol·licitud i, si s’escau, per permetre’l sol·licitar un lloc de treball a COREGISTROS. Les dades tractades per a aquesta finalitat es conservaran fins que l’usuari retiri el seu consentiment o, en qualsevol cas, fins a 24 mesos després de la recepció, després dels quals es destruiran.

  • Legitimitat

    La base legal per realitzar el tractament de dades especificat a la secció anterior és el consentiment de la persona interessada.

  • Destinataris

    Les dades podrien ser comunicades a les següents categories de responsables del tractament: Proveïdors de comunicacions electròniques i en línia, hosting, serveis SaaS com CRM/ERP. Concretament, COREGISTROS podria utilitzar el paquet G Suite del proveïdor Google LLC, amb seu als Estats Units; l’espai d’emmagatzematge del proveïdor Dropbox, Inc, amb seu als Estats Units; la plataforma de comunicació per correu electrònic ActiveCampaign, del proveïdor ActiveCampaign, LLC amb seu als Estats Units; el servei de validació de correus electrònics del proveïdor Amazon Web Services, Inc, amb seu als Estats Units. Amb aquests tercers ubicats als Estats Units, COREGISTROS haurà formalitzat el corresponent contracte estàndard aprovat per la Comissió Europea.

  • Drets

    L’usuari pot exercir els següents drets relacionats amb les seves dades personals davant de COREGISTROS: accés; rectificació; supressió; limitació del tractament; portabilitat de les dades; i oposició. Igualment, per al tractament de dades basat en el consentiment, l’usuari podrà retirar el seu consentiment en qualsevol moment. Si l’usuari considera que no ha estat adequadament atès en l’exercici dels seus drets, podrà presentar una reclamació davant l’autoritat de control competent.

  • Entitat membre de Confiança Online

     
    La nostra entitat és membre de Confiança Online (associació sense ànim de lucre), inscrita al Registre Nacional d’Associacions Grup 1, Secció 1, número nacional 594400, CIF G85804011, Carrera de San Jerónimo, 18, 4o 1, 28014 Madrid (Espanya). Per obtenir més informació: www.confianzaonline.es Aquests Termes i Condicions Generals es regeixen per la legislació espanyola. A més, d’acord amb la Llei d’Arbitratge Alternatiu, informem els consumidors que, com a entitat membre i d’acord amb el Codi de Conducta, els usuaris poden recórrer a Confiança Online per a la resolució alternativa de possibles disputes (https://www.confianzaonline.es/como-reclamar/formulario-de-reclamaciones/). Si les qüestions es refereixen a transaccions electròniques amb consumidors, o qüestions de protecció de dades quan estiguin relacionades amb aquest àmbit, les queixes seran resoltes pel Comitè de Mediació de Confiança Online, acreditat per a la resolució alternativa de disputes amb consumidors. Si les queixes es refereixen a publicitat digital, o protecció de dades relacionades amb aquest àmbit, es presentaran al Jurat de Publicitat AUTOCONTROL. A més, recordem que podeu accedir a la plataforma de resolució de conflictes en línia de la Unió Europea seguint aquest enllaç: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?event=main.home2.show

Escull la teva llengua