Lloguer de bases de dades: o com aconseguir el teu client ideal en poc temps

En el món del màrqueting digital, el lloguer de bases de dades s’ha convertit en una eina essencial per arribar a un públic objectiu de manera ràpida i eficaç. Amb la base de dades personal de CoRegistros, les empreses poden dirigir les seves campanyes als leads més qualificats i segmentats, garantint així un ràpid retorn de la inversió (ROI).

Al nostre servei DB Rental, apliquem algorismes d’aprenentatge automàtic juntament amb criteris avançats de neteja i optimització per analitzar grans volums de dades i identificar patrons clau. Això garanteix informació precisa i segmentada, que et permet arribar al teu públic objectiu de manera ràpida i eficaç.

A continuació, explorarem els diferents serveis i avantatges que ofereix el lloguer de bases de dades, destacant les tècniques més efectives per a l’èxit de les teves campanyes.

Llistes de telemàrqueting en fred.

Les llistes fredes de telemàrqueting són bases de dades de consumidors finals que contenen informació de contacte de clients potencials que encara no han mostrat interès pels teus productes o serveis. Aquestes llistes són ideals per iniciar un primer contacte, oferir un producte o servei que els pugui interessar.

Avantatges

Ample d'abast
Si fas servir una llista freda, pots arribar a un públic ampli, inclòs persones que encara no coneixen la teva marca.
Volum i immediatesa
Aquestes llistes et permeten contactar ràpidament amb clients potencials que compleixin amb el teu Buyer Persona i llançar campanyes massives.
Optimització de recursos
Segmentant la llista per criteris sociodemogràfics i coneixent les taxes d'ingressos, ocupació, habitatge, natalitat o vehicles de la zona, permet restringir-la més.

Campanyes per SMS

Les campanyes de SMS utilitzen números de telèfon verificats per enviar missatges de text directes als clients. És una manera ràpida i eficaç de comunicar promocions, recordatoris o qualsevol tipus d’informació important.

Avantatges

Alta taxa d'obertura
Els missatges de text tenen una taxa d'obertura del 98%, molt més alta que els correus electrònics.
La immediatesa
Els missatges s'envien gairebé a l'instant, la qual cosa és ideal per a promocions urgents o missatges temporals.
Personalització
Els missatges es poden personalitzar per incloure el nom del destinatari i altres detalls, la qual cosa augmenta la taxa de resposta.

Campanyes de màrqueting postal

El màrqueting postal implica l’enviament de material imprès com ara fullets, catàlegs o cartes a les adreces físiques dels clients. És una tècnica que, tot i ser tradicional, segueix sent efectiva per a determinats segments de mercat.

Avantatges

La tangibilitat
A diferència dels correus electrònics o els SMS, el material imprès es pot tocar i desar, la qual cosa augmenta el seu impacte.
Menys saturació
Avui en dia, la gent rep menys correus físics que correus electrònics, cosa que pot fer que el teu missatge destaqui més.
Credibilitat
Un missatge físic es pot percebre com més seriós o fiable, la qual cosa és ideal per a determinats tipus de productes o serveis.

Avantatges del lloguer de bases de dades

Personalització

Segmentació precisa
En llogar una base de dades, obtens informació actualitzada que et permet segmentar els teus clients segons diferents criteris com l'edat, la ubicació geogràfica o per ocupació, ingressos o natalitat de la zona. Això garanteix que els teus campanyes arribin a les persones adequades en el moment adequat.
Millor eficiència
Una campanya dirigida a un públic ben segmentat tendeix a tenir més possibilitats d'existència, augmentant la taxa de conversió i el retorn de la inversió.

Flexibilitat

Adaptació a les necessitats
Amb el arrendament temporal de dades, només pots llogar la informació que necessites per a una campanya concreta, sense necessitat de comprometre's a llarg termini. Això permet un ús més eficient del teu pressupost de màrqueting.
Escalabilitat
Pots augmentar o reduir la mida de la teva base de dades llogada segons les necessitats de la teva campanya, donant-te la flexibilitat per adaptar les teves estratègies en temps real.

Resultats mesurables

Anàlisi en temps real
El lloguer de bases de dades et permet mesurar els resultats de les teves campanyes en temps real. Pots identificar ràpidament quins segments tenen un millor rendiment i ajustar els teus esforços en conseqüència.
Optimització contínua
En tenir accés a dades mesurables, pots optimitzar els teus campanyes sobre la marxa, assegurant un ús més eficient dels recursos.

Casos d'èxit a Lloguer de bases de dades.

Les nostres campanyes de lloguer de leads han demostrat ser un èxit rotund per als clients de diferents indústries. Amb més de 500 campanyes de cold list realitzades, especialment en l’àmbit del telemàrqueting, hem donat suport a empreses com Naturgy i Global del Libro. Aquestes campanyes han utilitzat desenes de milers de leads qualificats, tots ells gestionats amb estricte compliment de la LOPD i obtinguts amb consentiment exprés. El nostre servei de lloguer de bases de dades garanteix resultats efectius i una base de dades actualitzada, ideal per maximitzar l’impacte de els teus campanyes de telemàrqueting.

Genera més vendes amb la nostra base de dades i lloguer de clients potencials qualificats.

Escull la teva llengua