Contacte per a la teva base de dades segmentada:

A CoRegistros, estem aquí per ajudar-te i assessorar-te no només per comprar bases de dades per a telemàrqueting, email màrqueting o sms que s’adaptin a les teves necessitats, sinó que funcionen.

Per què hauríes de triar les nostres bases de dades d'usuaris finals?

Base de dades segmentada
Les nostres bases de dades estan dissenyades per oferir-te contactes rellevants, cosa que et permetrà comunicar-te de manera més eficaç amb el teu públic objectiu.
Clients potencials qualificats
Garantim que tots els contactes de les nostres bases de dades estan verificats i preparats per maximitzar les teves oportunitats de conversió.
Solucions fiables
Treballem amb bases de dades actualitzades, garantint el compliment de totes les normes de privadesa i protecció de dades.

Contacta'ns

Si vols més informació sobre la compra de bases de dades d’individus per a campanyes de telemàrqueting, necessites dades que es convertiran en clients o tens cap pregunta, omple el formulari de contacte següent. Ens posarem en contacte amb tu en menys de 48 hores laborables.

Aquí comença el teu viatge cap a la conversió:

Els camps marcats amb (*) són obligatoris

El responsable del tractament és COREGISTROS, S.L., i la finalitat del tractament és respondre a la teva sol·licitud i/o consulta. La base legal per al tractament és el consentiment de la persona interessada. Les dades poden ser comunicades a les següents categories d'encarregats de tractament: Proveïdors de comunicacions electròniques i serveis d'oficina en línia, hosting, serveis SaaS com CRM/ERP. Pots exercir els drets establerts en els articles 15 a 22 del Reglament (UE) 2016/679. Per a més informació sobre el tractament de les dades personals, consulta la nostra política de privacitat.

Escull la teva llengua